About

Meet Our Team

G&C Logistics heeft een team dat bestaat uit ervaren professionals

G&C Logistics B.V. is een kleinschalig familiebedrijf met een grote passie voor de logistieke sector. De naam GC de Bot en ZN dateert al sinds 1903, toen grootvader Gijsbertus de Bot zijn zand-en grindhandel startte aan de Westelijke Havendijk in Roosendaal. Deze Westelijk Havendijk, gelegen aan de Kade in Roosendaal was een belangrijke toevoer voor schepen in die tijd. De liefde voor transport & logistiek heeft grootvader overgebracht op zijn zonen, die dit later weer overbrachten op hun zonen, waaronder Gijsbertus de Bot, nu inmiddels de 4e generatie  die sinds 2008 samen met zijn team al uw logistieke zendingen, groot of klein kan organiseren vanuit het kantoor te Roosendaal.

 • Gijs De Bot/ Directeur

 

 

G&C Logistics heeft een team dat bestaat uit ervaren professionals. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een optimale logistieke oplossing. De organisatie kenmerkt zich door middel van korte lijnen. Hierdoor is G&C Logistics zeer flexibel in alles wat zij doet.

DPS_G C De Bot Logistics logo LTC

Waar wij voor staan

 1. Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies en een vriendelijke mentaliteit voor een op maat gemaakte oplossing.
  Persoonlijke service en maatwerk dat past bij elke klant, groot of klein.
 2. We doen wat we zeggen
  Alle opdrachten voeren we conform afspraak uit
 3. Directe communicatie
  Maak rechtstreeks afspraken met de mensen die het verschil kunnen maken via directe communicatie-lijnen, wij geven duidelijke en snelle antwoorden

Onze tarieven

Open transparante prijsafspraken

Open transparante prijsafspraken. Prijsafspraken worden vooraf in overleg met de klant gemaakt.

Geen enkele klant is hetzelfde, daarom zoeken wij samen met de klant naar de transportoplossing die het best bij hen past.  
Wij streven ernaar om All-in prijzen te geven zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Eventuele extra kosten worden vooraf vermeld.

Waar wij voor staan

G&C Logistics heeft een team dat bestaat uit ervaren professionals

Hierdoor kunnen wij u voorzien van een optimale logistieke oplossing. De organisatie kenmerkt zich door middel van korte lijnen. Hierdoor is G&C Logistics zeer flexibel in alles wat zij doet.

Lees Meer

onze Geschiedenis

De naam GC de Bot en ZN dateert al sinds 1903

De liefde voor transport & logistiek heeft grootvader overgebracht op zijn zonen, die dit later weer overbrachten op hun zonen, waaronder Gijsbertus de Bot, nu inmiddels de 4e generatie die sinds 2008 samen met zijn team al uw logistieke zendingen, groot of klein kan organiseren vanuit het kantoor te Roosendaal

lees meer

onze Toekomst

Blijf up-to-date over de nieuwe transportoplossingen.

G&C Logistics is altijd opzoek naar nieuwere, snellere en meer economische transportoplossingen.

Wij kijken altijd naar prijs/kwaliteit en milieuvriendelijke oplossingen.

lees meer