Transport Kosovo

Laat uw transport door G&C Logistics vervoeren vanuit en naar Kosovo. Het klinkt logisch dat bedrijven zaken doen met Duitsland en België, maar transport vervoeren naar Kosovo klinkt minder vanzelfsprekend. Door ons uitgebreide netwerk in zowel Europa als wereldwijd, kunnen wij altijd en overal uw goederen komen afhalen, ook in de Balkan. Vanwege onze passie voor de logistieke sector is geen bestemming voor ons te ver en geen zending te groot of te klein. Het team van G&C Logistics bestaat uit ervaren professionals die zorg dragen over uw zending en zorgen dat uw goederen tijdig en veilig aankomen op de plaats van bestemming.

Transport services van en naar Kosovo

Het vervoer van goederen naar Kosovo wordt doorgaans via wegtransport verzorgd. Als Nederlandse ondernemer is het lastig om op de hoogte te blijven van de huidige wet- en regelgeving in de Balkan en andere landen. G&C Logistics is altijd op de hoogte van nieuwe douane regels of eisen omtrent het importeren of exporteren van goederen. Samen met onze partners worden al uw zorgen uit handen genomen wanneer uw transport bestemming Kosovo heeft of vanuit het Balkan land afkomstig is. Zo worden ook douanepapieren in orde gebracht, omdat Kosovo niet lid is van de Europese Unie. Het is belangrijk om uw afspraken met buitenlandse partners na te komen, daarom is een betrouwbare vervoerder van belang om uw transport naar Kosovo in goede banen te lijden. Neem gerust even contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over de transport services naar Kosovo. Wij zijn bereikbaar via +31-(0)165-396879 en wij staan u graag te woord.

Ook interessant:

Transport Griekenland | Transport Italie | Speciaal transport Europa | Transport Breda
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2017 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2017 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaart
Satelliet

Contacts


Poolselaan 1, NL-4703 AA ROOSENDAAL. Nederland
Tel: +31(0)165-396879

 

U zoekt een oplossing voor uw transporten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Binnen 24 uur krijgt u reactie of nemen wij contact met u op..